2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑΣ!

Τώρα, μπορείτε να εξασφαλίσετε πρόσθετη αξία για το αυτοκίνητό σας και παράλληλα να διασφαλιστείτε από απρόβλεπτες δαπάνες επισκευών για δύο επιπλέον χρόνια, επιλέγοντας την Επέκταση Εργοστασιακής Εγγύησης που σας προσφέρει η SKODA.
Με την αγορά ενός καινούριου αυτοκινήτου SKODA σήμερα, έχετε τη δυνατότητα να επεκτείνετε την αρχική διετή εγγύηση του αυτοκινήτου σας για δύο (2) επιπρόσθετα χρόνια ή μέχρι το όριο των 80.000 συνολικά διανυθέντων χιλιομέτρων, χωρίς καμία πρόσθετη διαδικασία.

Άμεσα

Με την αγορά ενός καινούριου αυτοκινήτου, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε την Επέκταση Εργοστασιακής Εγγύησης, με τον ίδιο τρόπο που αγοράζετε πρόσθετο εργοστασιακό εξοπλισμό.

Σίγουρα

Η Επέκταση Εργοστασιακής Εγγύησης προσφέρει ακριβώς τις ίδιες καλύψεις με την αρχική διετή εγγύηση. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για τα ''ψιλά γράμματα'' και τις εξαιρέσεις που τα ασφαλιστικά συμβόλαια περιλαμβάνουν.

Απλά

Η Επέκταση Εργοστασιακής Εγγύησης δεν απαιτεί καμία επιπρόσθετη διαδικασία για να ενεργοποιηθεί και στην περίπτωση που το αυτοκίνητό σας χρειαστεί κάποια επισκευή στα πλαίσια της εγγύησης, θα ισχύσουν ακριβώς οι ίδιες καλύψεις με αυτές της αρχικής διετούς εγγύησης.

Εύκολα

Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο αυτοκίνητό σας, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στο Δίκτυο Ολοκληρωμένων Συγκροτημάτων SKODA στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Φυσικά, ακόμα και στην περίπτωση μεταπώλησης του αυτοκινήτου, έχετε αυξημένο όφελος, αφού η Επέκταση Εργοστασιακής Εγγύησης μεταβιβάζεται στον επόμενο ιδιοκτήτη.
Η Επέκταση Εργοστασιακής Εγγύησης λήγει με τη λήξη του 4ου έτους από την ημερομηνία ταξινόμησης του αυτοκινήτου ή όταν συμπληρωθεί το όριο των 80.000 διανυθέντων χιλιομέτρων (όποιο από τα δύο προηγηθεί).
Η Επέκταση Εργοστασιακής Εγγύησης εγγυάται τις ίδιες ακριβώς καλύψεις με αυτές της αρχικής διετούς εγγύησης, ενώ δεν καλύπτει εξαρτήματα με φυσιολογικές φθορές και ζημιές.
Για να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από την Επέκταση Εργοστασιακής Εγγύησης, συμβουλευτείτε το πλησιέστερο Ολοκληρωμένο Συγκρότημα SKODA.